Reseplanering – I love

0

Jag nämnde ju för er härom dagen att det nalkas reseplanering hemma. Ni som är lika resgalna som jag vet ju exakt vad det innebär och ni andra må tro att jag är helt galen men detta är min passion i livet. Ibland går jag lite väl all in och det kan man väl säga att när det börjar bli dags att boka resa då går jag all in. Det tar tid… många timmar framför datorn..Beror ju på resa såklart, men denna resa tar tid, underbar och frustrerad tid 🙂

Jag vill ju hitta de bästa priserna och bästa flygtiderna, det är första mission. Sedan behöver man ju scanna av vad hotellen kostar dit man ska så man kan få en uppfattning om resan. När vi reser till Thailand så har jag full koll, då är det boka och kör. Men nu är vi ju lite inne på Bali, Gili, Kuala Lumpur, lite och lite, jag är helt fast haha. Och där har jag aldrig varit så då krävs lite bättre research. Min dröm har ju länge varit att åka till Gili öarna och nu har jag också börjat läsa om Lombok så nu vet jag knappt var det bär. Sedan är det jul och nyår mitt i allt också och det underlättar ju inte precis..

Dock hade jag hittat flygbiljetter till schysst pris för hela familjen i stil med:

Stockholm – Bali //Bangkok – Stockholm i en biljett med Thai

Lombok – Kuala Lumpur med Air Asia

Kuala Lumpur – Pattaya med Air Asia

Men huxflux fel i systemet gick inte dessa biljetter komma åt till det priset jag sett och då blir det helt plötsligt ett stort HMMMMM. Kostade ca 10 000 sek mer än vad jag tänkt så det var bara dags att tänka om.. Så nu vet jag inte riktigt vad det blir.. Jag kämpar vidare 🙂 Och hoppas på att få dela med mig av ett glädjetjut snart!!! Inom närmsta veckan iallafall 🙂

Bild ovan: Koh Samet december 2015, alltså mina små hjärtegull vad ni växer fort 🙂 Jag njuter verkligen av att få hänga så mycket tillsammans med er!!! Nu ser jag lite fram emot att lilleman snart lär sig simma med, det vore såååå skönt! Han är ju bara 3,5 år så vi får nog vänta tills nästa vinter 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.