Quality Hotel The Box Spa – The Wellbox

0

The Wellbox öppnade i mitten av april i år i samband med att Quality Hotel The Box öppnades. Så både hotellet och spat är alldeles nytt och fräscht. The Wellbox som spat heter ligger inne på hotellet och man får besöka spat som hotellgäst och gäst utifrån. Spat är 600 kvm och består av bubbelpool, ångbastu, fotbad, kalldusch, upplevelseduschar, torrbastu, pool och utomhuspool.

Sparitual

The Wellbox erbjuder en liten och en stor sparitual. Sparitualerna erbjuder produkter som man får använda för att förhöja sin upplevelse på spat, vem tackar nej till att lämna spat med en silkeslen hy? Den lilla Sparitualen kostar 99 sek och den stora 179 sek, då får man olika antal produkter att använda under besöket och en skrubbvante att ta med sig hem. Det finns inga behandlingar på The Wellbox.

Öppettider, Spa-entré och mer info hittar ni här

Ett tips är att boka entré till spat för att vara garanterad plats.

Åldergräns: 16 år
Spamys med barn i vuxet sällskap lördag- och söndagsförmiddagar

Mitt besök på The Wellbox

Jag besökte The Wellbox en regnig lördag i april. Jag gillade verkligen stället. Tyckte de hade lyckats bra med ett brett utbud på en ändå relativt liten yta för att vara ett spa. Samtidigt som det är riktigt bra storlek för att vara ett hotelspa i citymiljö. Miljön var lugn och harmonisk i färger och materialval. Ett tips är att köpa någon av Spa Ritualerna då tycker jag besöket blir lite lyxigare plus att man följer ritualen med produkterna som en röd tråd genom spat och dess olika upplevelser.

Jag kommer definitivt besöka The Wellbox igen! En eftermiddag/kväll med vänner och en lördag förmiddag med mina små tjejer är redan bokat! Lyx på hemmaplan till ett schysst pris gillar jag.

Har ni hunnit att besöka The Wellbox? Så nyfiken över vad ni tyckte?

Varm pool med sköna liggbäddar i med bubbel

Fotbad, vilken Sparitual man än väljer så ingått fotsalt med välgörande eteriska oljor

Bubbel inne, upplevelseduschar i bakgrunden till höger

Varm pool med lite ryggbubbel ute

Trycket på ryggen på morgonrocken påminner mig om att ta hand om mig själv!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.