PR & Policy

PR & Policy

Bloggen Resamedfamiljen.se drivs sedan 2015 med målet att inspirera till resor och upplevelser, framförallt med fokus att resa med barn. Jag innehar f-skatt. Önskar du som företag komma i kontakt med mig gällande samarbeten eller PR? Varmt välkommen att kontakta mig på lindha@resamedfamiljen.se 

Min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende är alltid viktigast för mig. Mina följare ska alltid kunna lita på att de ämnen och produkter jag exponerar i mina sociala kanaler är sådant jag står för till 100%.

Jag arbetar aktivt med sökmotorsoptimering (SEO) och varje blogginlägg är kategoriserat samt märkt med relevanta taggar.

PR, pressutskick & sponsring

PR-utskick, inbjudningar till event och sponsring är välkommet förutsatt att utskicket, eventet eller varan är relevant för bloggens läsare. Omdömen eller recensioner går ej att köpa på Resamedfamiljen.se och jag förbehåller mig rätten att välja vad jag vill skriva om och inte. Produktprover och recensionsexemplar tas gärna emot men kan inte garantera att jag skriver om dem. Om jag gör det är det min personliga reflektion och upplevelse som skrivs ut. Lägg gärna ett mail i förväg om möjligheten finns då jag ibland är iväg på längre resor. Självklart sker detta kostnadsfritt.

Om du vill lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på lindha@resamedfamiljen.se

Samarbeten & annonsmärkning

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar min varumärkesprofil och som ger mervärde till bloggens följare. Inlägg märkta med “reklamsamarbete” innebär att jag fått ersättning för det inlägget. Jag skulle aldrig göra reklam för ett företag som jag inte tycker om. Jag reserverar mig alltid rätten att inte samarbeta med företag/produkter som jag inte anser passar in på Resamedfamiljen.se eller ger något värde till mina läsare.

Instagram @resamedfamiljen.se

Utöver marknadsföring på min blogg så erbjuder jag även genom mitt Instagram-konto där du når ut till mina +1500 följare.

Facebook

Time2travel.ses sida på facebook uppdateras alltid med blogginlägg vid samarbete.

Innehåll & Copyright

Allt innehåll i denna blogg: texter, bilder, rörligt material och illustrationer är skapat av mig om inget annat anges. Material från denna blogg får användas förutsatt att det tydligt framgår att det är jag som har skapat det tillsammans med en länk till mig och www.resamedfamiljen.se. Undantag från detta tillstånd är om något av det jag har producerat skall användas i PR- eller marknadsföringssyfte. Då måste ni be mig om tillåtelse för publicering innan detta sker. Bilderna ägs av mig och skyddas därmed av upphovsrättslagen.

Alla överträdelser av upphovsrätten beivras.

Resamedfamiljen.se eftersträvas alltid att följa den svenska marknadsföringslagen och EU:s dataskyddsförordning – GDPR.

Branschmedlemskap

Resamedfamiljen.se är medlem i Sveriges branschorganisationer:

Influencers of Sweden

Svenska Resebloggar

Nordic Travel Bloggers