Poolhäng och shopping

0

Idag hängde vi vid poolen på förmiddagen, riktigt varmt och skönt i luften. Vattnet i poolen är inte riktigt lika varmt, barnen badar lite men man märker att även de tycker att det är lite kallt. Det finns även en uppvärmd pool under tak som det är desto skönare att bada i men inte lika roligt att sitta där inne under taket när solen skiner utanför. Vi brukar kompromissa, idag när vi skulle gå dit och bada efter att ha hängt lite vid den kalla poolen som barnen säger så hade vi sådan otur att de rengjorde poolen just då 😉 Blev en lunch hemma innan vi åkte till Fuengirola för lite shopping istället.

Det finns en hel del shopping på närmre roll, bland annat La Canada som är ett stort Köpcentrum som ligger ca 7 minuters bilfärd härifrån (dit ska vi någon annan dag, har bara inte berättat det för min man ännu 🙂 ). Men idag var det Primark som stod för shoppingen och då var det bara att bege sig till Miramar Köpcentrum i Fuengirola, ca 3 mil och tog ca 30 minuter att köra. Först röjde hela familjen runt i butiken sedan tog mannen med sig barnen ut och köpte glass, stressad som en tok sprang jag runt och letade efter massa fina fynd. Man vet ju aldrig hur lång tid man har på sig *asgarv*. Som vanligt blev det mest till barnen 🙂

Kvällen bjöd på pizza på terassen hemma, vi har blivit riktigt bekväma med att käka hemma. För det första så hinner vi vuxna äta upp våran mat, barnen kan sätta sig bredvid i soffgruppen och rita eller leka skola när de är färdiga. För det andra så behöver vi inte jaga och jaga denna snabba galna lilla 2-åring överallt. Jag hade verkligen glömt hur jobbig 2-års åldern är när de bara drar och inte bryr sig om någon följer efter, puh.. Sedan är det faktiskt smidigt att barnen får mat de tycker om och att vi inte blir ruinerade varje gång vi käkar ute. Haha, vi är grymt bortskämda med Thailand prisläget 🙂 Efter middagen blev det bad i poolen med tak, där låg det världens största hög med klorpulver på botten så den var nog verkligen ren efter dagens städ.

Nu sussar barnen sött och vi myser med varsitt glas cava och lite godis, lyx! I soffan inne, det är lite kyligt på terassen så här på kvällen närsolen gått ner.

Bild ovan Vilgots shopping på Primark.

Mer om Primark ifrån när vi var på Gran Canaria i somras 🙂

http://nysite2018.wpengine.com/shopping-el-mirador/

Lägenhetshotellet där vi bor i Puerto Banus

Två bikinisar var till brudarna och mig. Syns det vilka de valt själva? 4-9 eur (40-90 sek)/st

Köpte även såpbubblor som långa svärd, kul tyckte barnen

På väg mot kvällsbadet

Simskola med pappa 🙂

Soffmys

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.