Poolhäng & barnaerobics

1

På eftermiddagen idag så hängde vi i den uppvärmda poolen. Barnen tycker det är jätteskönt att bada där för att det är så varmt och perfekt att dyka i. Själv tycker jag nästan den känns allmänt svettig men tror den är ren då poolkillarna fixar och styr massor.  Idag slog det mig verkligen hur många det var i poolen som inte kunde simma och hur himla mycket kläder de måste ha på sig när de badar. Vad lyckligt lottad man är som lärde sig simma som liten. Det var ett vuxet par som satt och tittade på Sigrid när hon simmade runt och dök massa med cyklopet, det måste ju vara jättehäftigt för dem att titta på denna lilla 5-årings talanger.

Tjejerna var även med på barnaerobics, de var så söta när de försökte hänga med ledarna och de äldre barnen,

Ikväll satt vi på stranden för att få se solnedgången, man får ju en känsla av lugn i hela kroppen, jag verkligen älskar det. Tänker mycket på Koh Lanta i Thailand där man blir väldigt bortskämd med solnedgångar.

Efter middagen satt vi och spelade lite spel i foajén. Det var inte så lätt med en liten vilding som ville kasta ner alla brickor på golvet hela tiden eller krypa ifrån oss. Denna jakt på barn, vad underbart det är när de är 3 år och man bara kan sitta still och spela spel, var ålder har sin charm =)

 

IMG_8021

IMG_8064

IMG_8060
IMG_8075

IMG_8079

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.