Playa del Amadores

0

Idag var det dags för Playa del Amadores. En av Gran Canarias populäraste stränder, sanden på stranden är hitforslad ifrån Västindien, väldigt ljus och fin i färgen. Vet att jag är bortskämd med Thailand och Karibiens stränder men jag kan inte riktig njuta av stranden och det turkosa havet när vi knappt får plats att lägga ner våra handdukar bland alla människor. Om jag ska försöka ta ett kort på barnen så är det helt omöjligt att inte få med minst 20 pers till på kortet. Stranden var välordnad med solstolar/parassol, duschar, toaletter och gott om parkeringsmöjligheter. Det fanns även en hel del restauranger, glass, fikaställen invid stranden.

Sigrid blev eld och lågor över vattenhinderbanan i havet. Har lovat henne att hon och jag eventuellt ska göra det någon förmiddag då det inte är så mycket folk där. Annars ska vi iallafall hyra en trampbåt med rutschkana på som tjejerna kan åka i direkt ut i havet, vi får se vad det blir för rolig aktivitet 🙂 Jag tycker ju det är lika roligt som hon tycker, nästan iallafall 😉

Efter badet blev det glasstime och lite lekparkshäng. Väldigt fina lekparkar här på Gran Canaria både i centrum på orterna vi varit och på många stränder.

IMG_1884

Playa del Amadores med Amadores dalen i bakgrunden där hotellen växer fram längs bergsluttningarna

IMG_1881

Vattenhinderbanan

IMG_1893

Glasstime, kladdigt värre 😉
IMG_1900

Lite lekparkshäng, det var lite för varmt då klockan bara var 16.00

IMG_1904

Vi svängde förbi med bilen centrumet i Puerto Rico, alltså hur ser det? Jag blir inte vidare shoppingsugen iallfall 😉

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.