The Pizza Company i Klaeng

0

Fredag och snart helg! Jag vet att jag säkert har skrivit det många gånger tidigare, men det är helt galet hur fort tiden går 🙂 Idag kändes det väldigt mulet och murrigt och vi hade även hyrt bilen idag med så vi passade på att åka till Klaeng för att gå på bio. Martin hade sett att Moana som är en Disneyfilm som precis haft premiär skulle gå kl.12.30, så det kändes helt perfekt. Lunch och sedan skulle jag och tjejerna på bio, lillebror sova och pappan jobba.

När vi kom till bion så fanns det ingen föreställning kl.12.30, tidigaste var 14.30, suck och hej och vilken besvikelse.. Vi bestämde istället att det fick bli kvällsbio för hela familjen så vi köpte biljetter till bion kl.18.30 för hela familjen. Blev lite lek i mini Leos lekland för barnen, pappan vaktade barn och fixade jobbsamtal och mamman handlade på Tesco Lotus, frukost, fredags snacks och lite julklappar till barnen. Borde investerat i ett par nya badtofflor till mig själv men lyckades inte hitta några tillräckligt stora (stl 39), hur svårt kan det vara att köpa badtofflor liksom haha. G12 passar inte mig och verkade som det var G12 i varenda par.

Sedan blev det lunch på The Pizza Company som också ligger i Tesco Lotus Köpcentrumet, samma som bion. The Pizza Company är en restaurang med bra mat som passar hela familjen, ett säkert kort om man är på ett Köpcentrum eller så. De har såklart pizza men även pasta, sallader och lite goda tilltugg som friterade lökringar tex. Jag åt sallad och Vilgot pasta med pommes och resten av familjen pizza. Alla mätta och glada åkte vi hemåt för lite poolhäng och ser fram emot en fredagkväll på bio i Thailand, det kan bli spännande 🙂

Bild ovan: Vilgots barn portion, pasta carbonara med pommes

 

img_5940

Barnen får alltid ritpapper och kritor när man kommer till The Pizza Company, we like

img_5941

Sallad med friterade räkor och min favoritdressing, sesam, typ soja med sesamfrön, lite sushitaste sådär 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.