Phu Quoc Night Market

1

I kväll var det dags att ta oss in till Phu Quoc Night Market. Vi tog en taxi ifrån hotellet där vi bor Saigon Phu Quoc Resort. Det tog 3 minuter och kostade 8 kr (avrundat uppåt) Haha, vi trodde nog det var lite längre. Men samtidigt är det galet billigt att åka taxi och med trötta små ben så är det verkligen värt det 🙂 Det var ca 1,2 km.

Phu Quoc Night Market

Marknaden består av en gata som svänger ut med vattnet. Sedan finns det ju även en del restauranger, shopping  och hotell som ligger på sidogatorna runt omkring. Jag tyckte stället var riktigt mysigt. Vi hittade en restaurang som låg mitt i, mycket liv och rörelse runt omkring. Stället är ju såklart turistiskt fast på ett genuint sätt. Det är local blandat med ”riktiga” restauranger. Det säljs kläder, pärlor, väskor, solglasögon, mobilskal, nötter, leksaker, te, peppar mm.

Det finns atm, taxis och toaletter på marknaden.

Dagens shopping, ett gäng badödlor, doktorleksaker och banankläder. Nästa gång ska jag prova någon specialpannkaka med glass, så riktigt spännande ut.

Affären som vi handlade våra banankläder i på Phu Quoc Night Market 🙂

Denna fröken i familjen är känd för att tycka om banankläder. Idag när vi satt i taxin hem sa hon: Min högsta önskan när jag fyller år är att hela familjen har banankläder. Vi får väl se..haha..

Lillebror blev också sugen till slut 😉

Phu Quoc Night Market

Mycket grillade räkor har det blivit sedan vi kom till Phu Quoc, det är ju bara sååå gott!

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.