Pepp i livet

0

Jag älskar inspirerande människor som lever sitt liv fullt ut och bara sprider energi för de är så nöjda i tillvaron. Släpp ihop mig med några sådana människor och jag lever på den energin länge 🙂

Något som intresserar mig väldigt mycket är hur människor har kommit dit de är idag. Livets resa helt enkelt! Framgångspodden är en av mina favoritpoddar. För er som aldrig lyssnat, gör det! En podd om människor som är framgångsrika på sitt sätt. Som överlag är av ”doer sorten”. När man läser en intervju med en ”framgångsrik” person så verkar allt så enkelt, typ så blev jag miljardär. Men det är ju historien bakom och resan dit som fascinerar mig så 🙂 Den är väldigt sällan spikrak uppåt…

Tanken när jag började skriva detta inlägg var att jag skulle skriva om min väg till att bli husägare i Thailand, det vara bara att det kom så mycket mer tankar innan jag ens hann att börja. Haha, min resa till husägare kommer framöver, jag lovar 🙂 Jag vill gärna dela med mig av den för att allt börjar någonstans och om man har tydliga mål och drömmar så fixar man det mesta. Man måste bara lita på sig själv och sin egna magkänsla.

Och helt plötsligt så inser man att en dröm har gått i uppfyllelse. Det viktigaste då är att man verkligen stannar upp! För oftast om man är målinriktad som jag är så är man redan då på väg mot något annat man vill uppnå. Kanske handlar om jobb, relation vad som. Jag tror att ni är många som känner igen er i det 🙂 Om vi hela vägen siktar och strävar framåt, blir vi någonsin nöjda? Bra fråga? Dela gärna med er av era tankar, hur tänker ni? Eller tänker ni inte alls? Alla är vi ju olika!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.