Packhjälp

0

I dag är det exakt en vecka kvar tills vi åker, det ska bli sååååå skönt. Just nu längtar jag bara efter att få vara tillsammans hela familjen, en vuxen till i 3 veckor. Skönt! Känns som hösten varit tuff med mina små busar och framförallt dålig sömn. Utomlands sover ju alltid barnen jättebra så det ska bli riktigt nice!

Jag var på vinden och rev efter lite julsaker förut, gäller ju att vara förberedd tills vi kommer hem den 7 december. Passade även på att ta ner resväskorna när jag ändå var där uppe. Alldeles för tidigt, 3 dagar före avresa brukar vara lagom. Annars går jag bara och småfixar med massa saker, det är bättre att gå all in, packa allt på en dag. Jag brukar beställa solkräm, om det behövs saker till reseapoteket och så någon vecka förväg. Och sedan måste man ju stor shoppa på Maxi typ, alltid någon som behöver något i matväg, välling, våtisar. Blöjor släpar jag aldrig med mig längre till Thailand, det finns.

Tjejerna däremot gick all in och skulle börja packa sina handbagage, ok sa jag samtidigt som jag höll på med något annat. Ni kan ju packa lite pennor och pyssel till flyget om ni vill.

Nästa gång jag passerade hallen så hade de verkligen börjat packa…..ibland känner jag bara, jag orkar inte. Ändå rätt söta =) Nästa gång går jag mer än gärna en extra vända upp på vinden! Sortera pärlor, pennor, pluppar, kritor. Andas!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.