Resväskorna packade

0

Hoppas ni alla njutit av en skön julhelg med nära och kära! Vi har haft en riktigt mysig jul och barnen har varit helnöjda och det är viktigast av allt. Det har blivit att vi firat jul utomlands vartannat år sista tiden så då känns det skönt i mammahjärtat att barnen verkligen får en riktig jul när vi väl är hemma. Vad nu en riktig jul är, men jag tänker, massa mys, pepparkakshusbygge, hugga sin gran och pynta den, julmusik, julgodis, tomte, paket och släktbus. Min man och jag tycker varannan jul utomlands är ett riktigt bra koncept och barnen är peppar peppar fortfarande lite för små för att förstå vad de går ”miste” om hemma 🙂

I år fick inte jag en enda julklapp, tror det är första året i hela mitt liv. Haha, men jag är inte bitter för det. Vi köpte en ny videokamera som ska spara massa fina minnen tillsammans och minnen betyder ju mer än alla prylar i världen!

Nu packas det det sista hemma och imorgon jobbar vi sista dagen, för sen på torsdag är det dags. Då lyfter vi mot Bangkok och 2 underbara månader väntar framför oss. Ni följer väl med? 🙂

 

Vilgot jätteglad över sin nya pyjamas och sina nya hörlurar han fick i julklapp (Han skrattar inte åt mig utan åt något han kollar på på ipaden 😉 )

Så här ser det ut när packningen är i full gång

Jag får en hel del frågor om vad man ska tänka på att ta med sig när man reser med barn. Uv-kläder, täta badbyxor och solkräm är något jag alltid tar med hemifrån. Sedan beror det på barnens ålder såklart. Nu när min minsting är 2,5 år så är det egentligen bara välling i matväg som jag tar med mig. Lite blöjor så de räcker de närmsta dagarna innan man hunnit handla. Men så mycket barnmatsburkar som jag packat in mina dar, helt galet. Så glad att den tiden är över 🙂

På lillfias 5-års kalas som vi också haft i julveckan bjöd vi på chokladtårta 🙂

Barnens handbaggage, extra kläder, pyssel, spel och så lite plats för en ipad!

Jag har alltid med extrakläder till mig också, det är så lätt att någon spiller. Och efter att ha fått suttit i dyngblöta brallor en hel flight så är det ett måste att ha i handbagaget. (Det var dock inte barnen som orsakade det utan en trevlig kollega som hällde sitt vinglas över mig när vi var på väg på studieresa till Tunisien 🙂 )

En 2,5 årings handbagage. Vi har nästan alltid med stekta pannkakor, kex och pringles i handbagaget.

Jag var på biblioteket idag och dök på denna tidning, kul. Nu ska jag kika lite och längta ännu mera. Vi hörs, ta hand om er!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.