Nytt jobb för mig

4

Jag har nytt jobb, har ju inte riktigt berättat det för er kände jag. För ca tre veckor sedan började jag jobba på ett företag som heter Iaxcon som jobbar med ett Ultrarent vatten. Min främsta arbetsuppgift just nu är alltså att sälja vatten, det låter lite galet jag vet.

I och med att företaget är relativt nytt i sin nuvarande form så gör jag också väldigt mycket annat. Som tex. att träffa företag och privatpersoner för att lära ”känna” marknaden.

Vad är då Ultrarent vatten? Det är vanligt kranvatten som trestegsfiltreras (= all kalk, odör mm försvinner ifrån vattnet). Vattnet blir mjukt och drar åt sig smuts.

Man kan alltså städa med Ultrarent vatten, väggar, badrum, golv, fönster, bilar, glasögon mm mm. istället för att använda kemikalier. Det är tidseffektivt då man inte behöver eftertorka och helt miljövänligt. Winwin! Galet bra produkt helt enkelt.

Så när jag inte sitter och skriver för resamedfamiljen.se så pratar jag vatten = bra kombo!

 

4 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.