Nytt jobb!

2

Hej hallå! Hoppas ni alla har möjlighet att njuta av det fina vädret. Helt galet vad varmt det har varit nu ett bra tag, lagom när de flesta kom tillbaka från semestern. Jag och familjen njuter på kvällar och på helgerna. Sådana här dagar är det lyxigt att ha 2 minuter till badet, det gör att vi badar i princip varje dag 🙂

Jag är så glad att ni är ett gäng som följer mig och får uppdatering om inlägg på bloggen varje vecka. I och med att inläggen kommer bli lite färre framöver så ville jag bara hinta om det så ni vet varför. Jag har börjat på nytt jobb! Superkul, ska jobba med försäkringar på Länsförsäkringar. Nya jobbet innebär heltid utbildning i sex veckor = all min övrig lediga tid är för familjen, vänner och träning så inlägg till bloggen kommer ta en liten paus.

Men misströsta inte för det, det gör iallafall inte jag. Resa är ju det som jag och familjen älskar mest och att dela med oss av våra resor och upplevelser till så många är ju såååå kul! Så inlägg och roliga resor kommer framöver som vanligt dock bara med lite färre uppdateringar ett tag framöver. Insta stories är ju den kanal som jag uppdaterar i princip dagligen om ni inte redan följer oss där @resamedfamiljen.se

Hoppas ni med har kunnat njuta av vårt vackra land i sommar, men nu hoppas man ju snart man får börja planera lite större resor att ha att se fram emot. Eller vad säger ni? 😉

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.