Ny kunskap är alltid kul

0

Som jag älskar att lära mig nya saker. Det här känns lite som min utvecklingshöst, underbart.

Nybörjarkurs Crawl

Jag började hösten med att gå en nybörjarkurs inom crawl. Åtta gånger sprang förbi i rasande fart. Målet med kursen var att man skulle kunna simma 25 m crawl med andning. Ja, det går nästan. Jag har inte riktigt fått till antingen ordentligt. Nu försöker jag simträna en gång i veckan och snart är det bara 2 månader till vi åker till Tajlandet och då ska crawlen tränas intensivt.

Berghs Copywriting start distans

Den här veckan börjar jag på en distanskurs inom skrivande som jag hoppas ska leda till mycket kunskap och kreativitet. Det är en kurs genom Berghs School of Communication i Stockholm, så jag förväntar mig hög kvalitet på kursen. Sedan är det ju såklart upp till mig att ta mig den tiden som krävs för att lära mig så mycket som möjligt. Det ska bli superkul, jag är nästan lite pirrig.

Bli en bättre mamma

Ikväll ska jag på en föreläsning här i Linköping som en kompis undrade om jag ville hänga på och jag var inte sen med att tacka ja. Föreläsningen heter För Barnens bästa – från tjat och skärmbråk till samarbete med Petra Krantz Lindgren och Mattias Ribbing. För många år sedan läste jag Petras bok: Med känsla för barns självkänsla och tyckte den gav många tips i vardagen som förälder. Så det ska bli en kul kväll och säkert mycket aha upplevelser 🙂 Och lite mer kunskap till att bli en bättre mamma haha!

Det är många plan man kan utveckla sig på om man ser möjligheterna. Älskar citatet: Kunskap väger tungt men är lätt att bära!

Hoppas ni lär er något nytt i vardagen, dela gärna. Alltid så kul att höra 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.