Nu tar vi helg!

2

En vecka går fort när man har roligt och nu tar vi helg 🙂

Veckan har innehållit skola/förskola för barnen. De har lekt med kompisar efter skolan och vi har även haft en eftermiddag på stranden med alla kompisar från skolan och deras föräldrar. Skolan anordnade så vi alla träffades på en strandrestaurang efter skolan. Det blev massa bad, bus och skoj. Senare serverades buffé innan det var dags att åka hemåt när solen gått ned. Vi har nu fått besök av barnens farmor och farfar 🙂

Vi vuxna då. Vi har jobbat, antingen hemma eller på stranden. Vi har kommit in i en skön träningsrutin att vi tränar direkt när vi lämnar barnen på skolan kl.8.30. Jag simmar även en del med mina julklappar som jag är så glad över. Vattentätt fodral till mobilen med vattentåliga hörlurar = simmar och lyssnar på ljudbok = tiden går mycket fortare!

Vi var inne på marknaden i Ban Phe en sväng i torsdags. Handlade lite frukt och grönsaker. Jag letar febrilt efter passionsfrukt som jag köpte i en affär, kostar typ 12 sek för ett halvt kilo. Lyx. Tror ni jag hittar några nu när de jag köpte är slut? Nej då, men skam den som ger sig. En vacker dag ska jag få tag på dem och köpa ett kilo 🙂 Minst!

Imorgon ska vi ut på båtutflykt, det ska bli riktigt härligt att komma ut på havet. Jag och min man ska sedan på födelsedagsfest på kvällen. Ska bli superkul! En kompis som abonnerat en restaurang där det blir mat och gott att dricka. Karaoke har utlovats också, jag som hatar att sjunga. Thaiarna älskar verkligen karaoke. Hoppas man kommer undan haha. Det är perfekt när man har barnvakter på besök. Ibland ska man ha tur när man blir bjuden på fest och har svärföräldrarna här!

Orkidéer överallt, det är lyxigt. Det har jag hemma med i och för sig men då har jag inte köpt dem för 13 sek/st. Och de står inte ute på terassen heller för den delen.

Apelsin och passionsfruktsjuice på Skybar på Suan Son stranden

Vi firade in helgen på bästa sätt. Massa god mat, efterrätter, spel och trevligt sällskap 🙂 Att det är cirkus 28 grader dygnet runt har man vant sig vid nu. Men såklart är det lyxigt att kunna gå i flipflops och klänning jämt. Imorgon ska jag nog lyxa till det och sminka mig också när det är fest, det var ett tag sen sist haha. Trevlig helg!

2 KOMMENTARER

  1. Marco i Ban Phe säljer passionsfrukt i 1 kg-påsar😋Kostade ca 65 bath för en vecka sedan. Jag lyxar till det varje frukost🙂Söta och stora som äpplen.

    • Hej Lena! Tack för tipset! 🙂 Jag var på Macro 2 ggr förra veckan och spanade hur länge som helst vid frukten och i kylen. Jag får göra ett nytt försök snart igen och hoppas finna dem då. Så lyxigt ju!! 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.