Norwegian-up in the air

0

Perfekt att flyga med Norwegian och ha fritt wifi. Tjejorna sitter och tittar på film på varsin ipad och lilleman sover. Jag själv hoppas få till mitt första blogginlägg från luften 🙂 Tjejerna och jag har klistrat och ritat lite, jag brukar alltid köpa nya pysselblock eller något nytt spel när vi reser, det uppskattas alltid.

Resan för oss har hittills gått väldigt bra, barnen är så med på hur man reser nu så det går hur smidigt som helst. Känns som de växer för varje resa 🙂 Ja förutom lilleman då, han kör sitt egna lilla race.

På Arlanda terminal 5 så finns det nu ett jättefint lekrum inspirerat av Junibacken i Stockholm. Det var premiär för oss att leka där. Barnen tyckte det var jättekul att leka, i anslutning fanns även toalett, ibland känns allt så genomtänkt! Känns ju jättekul att Arlanda kan bjuda på ett så trevligt lekrum för alla resande barn 🙂

Klockan är nu 20.43, verkar inte som jag lyckas få till någon bild tyvärr, för seg uppkoppling 🙁
Om en liten stund ska tjejerna och jag läsa bok sedan säger vi godnatt och hoppas sova lite till landningen. Då är det dags att hämta ut bilen och hitta till hotellet! Semestern kan börja på riktigt, underbart!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.