När man blir snuvad på en hel vecka

4
rrem

Alltså förra veckan, helt galet. Jag blev sjuk som en tok, har aldrig varit så svag och sjuk i hela mitt vuxna liv. Förutom när jag hade varit i Egypten en vecka och kom hem med magsmärtor deluxe och låg hemma kvidande i en vecka!!! Men då visste jag ju vad det berodde på..

Det började med trötthet i kroppen, ont mellan skulderbladen och magont/illamående deluxe. På onsdagen eskalerade det och min man fick skjutsa mig till vårdcentralen. De trodde jag ev hade magsår eller var gravid. Tack för tipset men kände mig inte så hjälpt. Framåt fredagen kunde jag börja äta igen och i måndags blev jag människa igen och kunde återvända till jobbet. Fy alltså, tyckte riktigt synd om mig själv haha. En kollega på jobbet konstaterade att det var gallan och det lät precis som mina symptom, jaja. Kom inte tillbaka tack, nu har jag varit sjuk för hela nästa år med.

Hoppas ni håller er friska i höst! 🙂

Jag älskar den här platsen, tänk vilka bröllopsfester man skulle kunna anordna i ladan 🙂

 

Söndagspromenad med familjen, letade efter svamp, plockade mest vackra löv

 

Älskade unge

 

Att fånga en 3-åring på bild är inte det lättaste

4 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.