Nang Thong Bay Resort – hotelltips

0

Nang Thong Bay Resort ligger precis bredvid vårt hotell och känns som en riktigt trevlig resort. Det är en trevångingshuvudbyggnad med rum i och så finns det bungalows utspridda i trädgården. Och trevligast av allt är att de har bungalows som ligger precis vid stranden. En pool med havsutsikt och en bra restaurang med humana priser. Bättre än så kan det inte bli. Självklart ligger hela resorten direkt strandläge och ingen väg behöver passeras till havet.

Ett hett tips om ni vill bo på en 3-4 stjärnig resort i Khao Lak vid stranden och med gångavstånd till centrumet i Khao Lak.

Det är inte svårt att hitta bra hotell i Khao Lak, det finns hur många som helst men ibland så ligger de ganska så off. Det kan ibland vara svårt när man hemifrån ska boka boende i just Khao Lak. Det är viktigt att göra en bra research på hur långt det är till centrum i Khao Lak, riktiga centrum. För ibland står det 200 m i hotelltexten och där finns det 3 restauranger och sedan är det 1,5 mil till centrum.

Så två bra tips på hotell i Khao Lak är: Centara Seaview Resort om man önskar ett större hotell med mer faciliteter, flera stora poolområde med vattenrutschbana, lekrum, lekpark mm. och Nang Thong Bay Resort om man vill ha ett strand- och centrumnära lugnt hotell med pool.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.