Mysdag på Noble House

2

Idag var regnet som bortblåst och det sprack upp och blev riktigt fint väder. Det är så härligt för idag har vi verkligen varit ute i princip hela dagen, blir bara några kortis vändor in i rummet för ombyte och så. Tjejerna hoppar och busar järnet i poolen, ganska så skönt i den synpunkten att vi är själva på hotellet då kan de stoja som de vill 🙂 På eftermiddagen kom ägarens barn och gjorde oss sällskap, kul tyckte vi nog alla. Blev även ett helt sandslott och en hel del lek i sanden, perfekt när stranden är så bred då kan lilleman springa runt själv utan att ens komma i närheten av vattenbrynet.

När det var middagsdags så tog vi en långpromenad och fastnade vid en mysig restaurang på stranden. Jättegod mat och bra service så dit lär vi återvända. Där träffade vi även på en familj som flög från Stockholm samtidigt som oss, kul. Så någon kväll framöver ska vi gå ner till deras resort Slow Down som ligger längst söder ut på Klong Dao och käka middag, trevligt.

Killarna verkade byggt färdigt taket på baren idag så imorgon hoppas vi att vi inte väcks av hammarslag 🙂

 

img_3707-2

Jippi, idag kom solen! Så fort solen kommer fram så mojnar vinden direkt och det blir jättevarmt, helt underbart!

img_3706

Vår lilla solbrud, asnöjd i hennes solbrillor

img_3703

Sigrid som fått ärva solglasögon av storkusinerna 🙂 Hon har packat med sig en hel kollektion. Tjejerna och jag chillade i poolen efter lunch då lillebror sov middag och pappan jobbade, skönt tyckte vi!

img_3699

En stackars krabba som hoppat i poolen och drunknat, spännande tyckte Sigrid. Ikväll kom en kackerlacka och flög i badrummet, inte lika spännande tyckte pappan. Som efter lite jakt fångade den och släppte den i det fria. Jag har lärt mig att om man dödar en kackerlacka så kommer hela släkten och ska typ hålla begravning, och det vill vi inte vara med om 🙂 När jag var på studieresa i Tunisien för väldig länge sedan och vi checkade in sent på ett hotell, skulle dra för gardinerna och det bara flyger kackerlackor, typ 50 st, då höll jag på att dö, annars är jag inte så kinkig. Hotellet var fullbokat och receptionen tyckte vi var väldigt larviga så vi fick bo kvar i det rummet, behöver jag berätta hur lite jag sov den natten? 🙁 Och att inga av mina kunder bokades på det hotellet 🙂

img_3698

Restaurangen på Noble House där vi bor. I och med att vi är de enda gästerna så talar vi nu så snällt om när vi ska i väg på kvällen så de inte behöver sitta och vänta på oss, riktigt trevlig personal och mysig stämning på resorten. I like!

img_0988

Första löppasset av 10 veckors träningschema ur min nya bok: Stora Löparboken för kvinnor av Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandström. Idag kortintervaller, toknjöt av utsikten men så svettigt att det sved i ögonen. Morgonträning tror jag får bli min grej för att få till träningen och inte svettas ihjäl 🙂 (På vissa ställen vi kommer att bo på finns det ju gym och då spelar ju inte dagstemperaturen så stor roll 🙂 )

img_3712-2

Vår lilla gorméherre, han kommer verkligen pappas kille i köket. Idag åt vi vårrullar till förrätt för första gången, det blev direkt en favorit hos lilleman.

img_0991

Solnedgångarna på Lanta är alltid som balsam för själen

img_3717

Skjuts hem ifrån kvällens middag, barnen tycker det är superkul att åka tuktuk. På flaket fattades bara pappan och dubbelvagnen, sen är det fullt minst sagt!

2 KOMMENTARER

  1. Härligt med sol!
    När man åker vid den här tiden får man verkligen passa på när vädret visar sig från den soliga sidan!
    Prognosen här visar lite regn närmsta dagarna men bara anpassa aktiviteterna efter vädret! Skolan börjar imorgon för dottern, spännande!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.