Båtutflykt med Ms Carma

0

Idag var det dags för en heldag till havs med Ms Carma. Vi lämnade bryggan kl.10 vid restaurang Carma som ligger nära Suan Son stranden och bara några minuters moppefärd ifrån oss som bor på Pinery, Safir eller Tdv. Ms Carma startade med sina turer i november förra året. Riktigt stor, trevlig och fräsch båt. Turen tog oss runt Koh Samet, med 2 snorkelstopp på vägen och så bjöds det även på lunch med grillad kyckling, kött och korv med potatisgratäng, varma grönsaker, kall potatissallad, såser och bröd.

Det finns en bar på båten med vatten, dricka, vin och öl. Man får ett nummer och sedan betalar man all dricka när man går i land på eftermiddagen.

Ms Carma fakta:

Första säsongen pris, heldag inkl.lunch ex. dryck: Vuxna 950 baht (260 sek), barn 7-12 år halva priset, barn 0-6 år fritt.

Toalett ombord

Dusch med sötvatten efter bad

Gott om skugga och sol

Mer info: Ms Carma

Barnen laddar för en dag till havs

Baren är redo. Första Changen såldes kl.10.01 🙂

Mycket fiskbåtar längs floden ut mot havet

Nästan helan ligan

Redo för snorkling

Barnen kastade i bröd till fiskarna som lös med sin frånvaro. På andra snorklingstället fanns det som tur var lite firrar som plaskade runt oss

Redo! Vissa ögonblick är sådana som stannar kvar i mitt hjärta. Det här är ett! När jag blir lycklig i hela hjärtat att hela familjen hänger på en snorkelbåt i havet i Thailand. Det är ju galet underbart, våra små globetrotters!

Snart dags för lunch

1,2,3 hopp!

Skönt värre!

Lunchbuffé

Snart åter i hamn, den ena rödare än den andra. Jag som tycker att jag är bäst på att smörja in mig är rödast idag, aaaj. Har 10 lager kylbalsam i ansiktet..

Vilken härlig dag till havs. Blev en lugn kväll hemma då hela ligan var trött, vi beställde mat från Tdv 3, badade i poolen och bara chillade!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.