Moka Lounge Bar & Restaurant

0

Vi bestämde oss iallafall att åka och äta på Moka så här i efterhand skulle vi nog ha valt en annan dag då vi alla var väldigt trötta efter vår heldag på Koh Samet. Pappa och Martin var så sugna på kött så det fanns inget som kunde stoppa dem! Vi hade blivit rekommenderade restaurangen om man ville ha riktigt bra kött. Det är en franskman som driver restaurangen och den ligger verkligen precis i ingenstans. Det var ändå lätt att hitta då det var en stor rund Moka skylt vid vägen, det tog ca 10 minuter att köra med bil ifrån Safir.

Maten och servicen var riktigt bra, den enda som fick njuta något av den var pappa. Barnen var så trötta de bara kunde bli, de fick dela på en pasta carbonara som det så trevligt var persilja i minihackade bitar i. För en vuxen hade det sett jättetrevligt ut, för två barn som vägrade äta dessa gröna småprickar och en mamma som försökte pilla bort så gott det gick slutade det bara i kaos. Verkligen kaos. Martin fick äta sin mat först, köttsugen som han var och sen fick jag äta min kalla mat. Tjejerna åt i princip ingenting förutom popcorn som det bjöds på när vi kom.

Försökte bara betala fort som attan och ta oss här ifrån. Som tur var var vi där tidigt så det var bara några gäster som hängde i baren som vi förstörde ju inte kvällen för några andra gäster iallafall. Middagen kostade väl fem gånger så mycket som en vanlig kväll, tjohooo. Imorgon ser vi fram emot en ny dag!

IMG_7028

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.