Minidisco med Bamse

0

Skrattar lite åt mig själv när vi bestämmer att vi måste äta middag lite tidigare än vanligt för att hinna till Bamsediscot. Lillfia som snart är 1 1/2 år skulle nog bli jätte ledsen om hon missade discot, not. Innan jag fick barn så tog det bra lång tid för mig att förstå varför alla familjer ville resa till hotell med bara skandinaver, massa barn, barnklubbar och underhållning. Om jag inte förstått det fullt ut tidigare så är jag helt med på idén nu 🙂

Sigrid tyckte det var jättekul att få vara med på discot och vi tyckte med det var ganska så chill. Nöjda och glada barn = glada föräldrar. Blev en tidig kväll, alla var vi trötta. Ser fram emot en riktig baddag imorgon.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.