Mikro Poli Kos – Vattenland

0

Mikri Poli Kos där vi bor finns ett vattenland, det är några större rutschkanor och sedan en pool mer anpassad för lite mindre barn med en stor båt, vattenrutschkanor mm. Vattenlandet ligger högst upp på hotellområdet och idag när vi var där så blåste det en hel del. Sigrid satt inlindad i sin handduk och frös så jag och Saga utmanade ”kylan” och åkte lite rutschkanor. Jag tycker själv det är himlans kul att åka 🙂 När jag var barn så bodde vi alltid på Lysingsbadet i Västervik med mina kusiner. Där blev vi proffs på att åka vattenrutschkanor, roligast var att köra om varandra (och andra) kommer jag ihåg *asgarv*. Tur att jag mognat lite nu och åker lite mer stillsamt med mina barn, ser dock fram emot när de blir lite större så man kan köra på lite mera 😉

 

IMG_2243

Vink vink, nu kör vi!

IMG_2246

Halloj! Saga och jag 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.