Middag på stranden

0

Ikväll blev det verkligen middag på stranden. Tjejerna tyckte det var jättemysigt att sitta och rita på en stor säng med ett bord på som nästan stod så att vågorna tog sig in under dem. På stranden där vi bor finns sisådär 15 hotell/guesthouse och de flesta ligger strandläge. Det ligger ungefär lika många restauranger längs stranden så det finns lite att välja mellan. Efter middagen fick tjejerna dela på en crepes, det tyckte de var mumsigt. Vi satte oss även på La Lunes restaurang och tog varsin drink och gjorde lite loomisband i väntan på att kvällens eldshow skulle börja. Det är eldshow på stranden på några olika restauranger kl.21 varje kväll.

Efter showen blev det sovdags, Sigrid har somnat brevid mig och Martin ligger i det andra rummet med de andra två. Det känns lite ensamt, tur att vi inte sover i två rum annars, men det ska nog gå bra. Martin och jag har bestämt hur vi ska knacka på dörren utifall att vi behöver få kontakt under natten om något oväntat skulle inträffa. Fatta om det knackar på, jag skulle ju skita på mig om jag var tvungen att dra bort gardinen och titta ut men nu har vi knackkod som sagt haha. Godnatt!

IMG_3012

Helt underbart, det här är livet! Känns som brudarna vid spritbordet bredvid oss hamnat något fel =)

IMG_7078

Spännande att titta på när crêpesen görs

IMG_7079

Yammie, crepes med nutella och strössel

IMG_7082

La Lunes restaurang, drink, gröt och loomisband

IMG_3037

Gulliga servitrisen på vårt hotell som tyckte det var hur mysigt som helst att gosa med Vilgot. Själv hade hon en dotter på 7 månader i Kambodja som hon skulle vara ifrån i 4 månader för att jobba här, jag blir alldeles tårögd. Hon fick mysa med Vilgot så mycket hon bara ville.

IMG_7089

Och så lite selfies, Saga är inte alltid så road när alla ska ta kort på henne

IMG_3026

Fireshow

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.