Middag på Pinery Park

2

Ikväll blev det middag på Pinery Park, vi har tänkt att äta där vid massa tillfällen och nu blev det äntligen av. Pinery Park ligger ca 1km från Safir precis vid strandvägen norrut. Pinery Park är ett husområde med tvätteri och även en restaurang som ligger precis vid vägen och stranden. Maten var god men det var sjukt mycket myggor, vi har aldrig träffat på så mycket myggor tidigare någon kväll. Det är lite blött och träskigt i marken runt omkring så det är såkert därför. Tyvärr kommer vi inte äta här någon mera kväll pga av myggen men om man vill stanna och köpa med sig mat hem till terassen är det ett bra val.

 

IMG_2982

Saga tyckte det var väldigt roligt att rida elefant vid Pinery Park

IMG_7069

Besök av en lite groda vid kvällsbadet.

2 KOMMENTARER

  1. Hej! Skrevs ju för ett tag sedan, men undrar om pinery är känt för att ha mycket mygg, eller är det bara under vissa tider på året?

    • Hej! Den restaurangen ligger på stranden nu istället och där käkar vi i bland på kvällarna och inte mer mygg där än någon annanstans. Vi sprutar benen med myggmedel när vi är på stranden på kvällen och sen är det lugnt. Vi bodde på Pinery förra sommaren och upplevde inga mygg då iallafall. Jag har inte hört något om myggen alls på Pinery området tyvärr..

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.