Mer Qatar Airways till Thailand

0

I december börjar Qatar Airways att flyga till både Krabi och Chiang Mai i Thailand. Sedan tidigare flyger de till Bangkok och Phuket. Qatar Airways är ett femstjärnigt flygbolag. Jag har själv länge velat flyga med dem men det har inte riktigt blivit av. Nu känner jag att det är ett måste! Det som är bra att de börjar flyga till Krabi, det gör att man nu når Krabi med endast ett byte ifrån Sverige(har tidigare gått endast med Thai) och sedan kan man välja att flyga hem ifrån tex. Bangkok eller Phuket med endast ett byte i Doha, jättebra kombinationer. Om vi ändå pratar bra flyg i Thailand så är ju självklart Thai Airways linjenät i Thailand oslagbart. Bästa pris är att boka in alla sina flygsträckor (tex. Stockholm byte Bangkok till Krabi, Phuket med stopp i några dagar i Bangkok innan man flyger direkt till Stockholm) i sin biljett ifrån början.

Jag är så sugen på att göra ett stopp i Doha i Qatar. Är så nyfiken på vad landet har att erbjuda. FIFA World Cup (Fotbolls-VM) ska även gå av stapeln där 2022, tycker jag är häftigt. Hoppas jag hunnit dit före dess =)

Man kan flyga med Qatar ifrån Stockholm och Köpenhamn ut i världen och man gör då alltid ett byte i Doha som är deras bas.

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.