Lokal marknad på väg till Wangborn Pizza

0

Ikväll på väg till Wangborn så stannade vi vid en liten lokal marknad som  ligger precis vid vägen. Martin skulle köpa rejäla köks köttknivar han hade sett där, för typ 50 bath(12kr) Vet inte hur han tänkte? Som tur var var inte knivförsäljaren där idag, var nog säkrast för alla. Det blev shopping av några nagellack istället.

Wangborn Pizza är verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Jätte god mat, pizza, thai mat och internationell mat. Pizzorna är riktigt krispiga och goda, kan ju annars vara väldigt svårt att få tag på bra pizza i Thailand. Ibland tar vi med take-away och sitter hemma och äter på terassen.

Khun Jai som driver Wangborn är en jätte trevlig kvinna som pratar riktigt bra engelska. Det är tredje året i rad som vi är här och vi passar alltid på att åka hit några gånger och njuta av den goda maten. Khun Jai har även en son som är i 2-årsåldern som tyckte det var väldigt roligt med barnbesök, tjejerna lekte också en del med honom.

Idag åt tjejerna kycklingspett med jordnötssås, den är riktigt god. Själv tog jag Sweet Sour Prawn, mums. Killarna åt pizza och var mycket nöjda. Sigrid och jag lyxade till det med kulglass, galet stora kulor. Alla var tokmätta och belåtna när vi drog oss hemåt.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.