Lite huset före/efter bilder

0

Vi har shoppat lite till huset och haft hjälp av en handyman på resorten som hjälp oss att skruva upp i betongen. Perfekt, det blir mer och mer hemtrevligt! Det var verkligen supersmidigt att alla möbler och husgeråd ingick när vi köpte huset men sakta sakta vill man ju faktiskt få det som sitt. Det blir ju mycket mysigare och praktiskt då, att det passar vår familj.

Jag själv tycker det är så himla kul att se hur andra bor. Vi har ju hyrt ett gäng med olika hus genom våra resor här i Thailand och jag vågar inte ens berätta hur mycket bilder jag tittat på innan vi bestämt oss för vilket hus vi velat hyra. Haha! Så jag tänkte att jag bjuder på lite bilder hur det ser ut hos oss just nu.

Före bild vardagsrum

Efter bild vardagsrum: Nya soffa, nya kuddar, ny tavla och ny ljusstake. Tavlan är lite guldig för min smak men att hitta en stor tavla till väggen som inte ser ut som alla andra tavlor var inte det lättaste. Så jag hoppas vänja mig och tycka om den mer och mer med tiden. Guldet och lotusblomman står för lycka/rikedom och buddhismen och jag tycker ändå det symboliserar något fint med det

Shoppat på Index Living Mall rean

Före bild terassen: Fast den är inte före före bild, här har vi redan möblerat om, köpt nya lampor, pallar och krukor med växter

Och så lite nya dynor, grill och myspysbelysning. Jag har så länge längtat efter att gå ner till fiskemarknaden vid Suan Son stranden där vi bor och köpa färska räkor och sedan lägga på grillen till kvällen. Men oj vad 3 veckor går fort, på söndag åker vi hem och grillen står fortfarande inplastad. Vi har en del restauranger att beta av innan vi åker hem så grillningen får fint vänta till nästa gång vi kommer 😉

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.