Lite blommor till terassen – check!

0

Idag när vi åkte hem från stranden så stannade Ida och jag i en blomaffär som vi spanat in på väg till stranden. Jag blev alldeles lyrisk. I bland vill jag bara gråta av lycka, idag var ett sådant tillfälle. Tänk att jag går in en blomaffär i Thailand och får välja blommor till vår terass, vår alldeles egna terass. Helt galet, det gör mig såååå lycklig. Efter besöket har jag också ett prisindex på blommor i Thailand haha. Farangpriser 🙂

 

De kunde lite engelska i affären, väldigt serviceinriktade och mycket fixar man ju med kroppspråket

Jag som är så svag för orkidéer

Vi lyckades även få blommorna planterade i krukorna vi köpte, heja oss!

Männen slog in våra blommor så ordentligt, vi förstod anledningen när vi drog i väg på moppen, de hade nog inte klarat blåsten annars

Det blev något tight på sarengen men finns det stjärterum så finns det blomrum 🙂 När vi efter blomköpet stannade och köpte frukt så stannade en dam och skrattade sådant åt oss, where is the baby? Haha. Måste varit vagnen hon menade, vi fattade inte riktigt men det är ju bara att le och skratta tillbaka 🙂

Börjar bli lite mysigt på terassen nu 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.