Leos Lekland

0

Dagens aktivitet : Leos Lekland

Idag har vi hängt på Leos lekland med två av mina närmsta kusiner och deras barn. Barnen tycker det är jättekul att vara där och leka och klättra runt. Insåg idag att vi inte har varit där sedan i våras för då kunde inte Vilgot gå. Idag röjde han järnet, han är bra underbar 🙂 Gäller dock att ha koll på honom då han börjar bli riktigt snabb. Dagens populäraste var nog allt vulkanen. Det är ett uppspänt berg som man kan klättra på och åka rutchkana ner, kul även för de små som kommer en bit upp och sedan kan åka ner.

Mysig dag även om man är helt slut efteråt, ljudnivån är galet hög ibland.

Tycker ändå det är ganska så dyrt att vara på Leos, framförallt när man har tre barn!!! Kostade 360 kr att gå in och sedan lunch och lite glass på det så hamnar kalaset på 600 kr. Det är så tacksamt också när min kära 5-åring som känns som hon kommit in i någon typ av 6-års trots står och trampar bredvid efter en stund: Ah, mamma, vad ska jag göra? Det finns inget att göra här? Suck! Livet är så jobbigt när man inte har något att göra på Leos… 🙂

Ikväll känns det lite tomt hemma, framförallt tyst. Sigrid ska sova hos min moster Gunilla i tält på deras tomt. Hon kändes så stor min tjej när hon stod med kudden under ena armen, sovsäcken under den andra och sin väska som hon packat alldeles själv. Älskade unge, du pratar ibland ”hål i huvudet på oss” men det blir väldigt tyst när du inte är hemma. Jag är så glad för hennes skull, hon kommer stråla av lycka hela kvällen tillsammans med Gunilla!

 

IMG_2788

Den sötaste grodan jag sett på länge

IMG_2791

Saga och lejonet
IMG_2793

Snacka om att vara slutkörd när man somnar inne på Leos

IMG_2774

Saga, Sigrid med Vilgot i knät. Inte skärpa i ett endaste kort efter dagen 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.