Bye bye Lanta

0

Imorse efter frukost så kom minibussen och vi gav oss i väg mot Phuket och Nai Yang 🙂 Bye bye Lanta för denna gång, vi kommer ses i framtiden!!!

Resan till Phuket gick som en dröm. Vi hade en jättetrevlig chaufför som själv hade 3 egna barn och pratade bra engelska. Han körde lagom fort. Det värsta som finns är när man har hjärtat i halsgropen i 5 timmar när någon kör som en galning. Nästan lika irriterande är det med en taxikille som ska stanna och tanka lagom när man hunnit knäppa säkerhetsbältena, gå på toaletten, röka, äta och allt de kan komma på under resans gång. Minibussen var riktigt fräsch med dvd, så Sigrid hann och se samma film 2 gånger 🙂

Barnen de var som små änglar alla tre, ja ibland vet man inte hur de lyckas välja sina ljuvliga stunder. Vi behövde bara göra ett toastopp och sedan lunchstopp på 7/11, varma toast och långa kycklingkorvar, barnen åt som små tokar 🙂 Kl.14.30 svängde vi in på The Slate vårt hotell på Nai Yang, 4,5 timmar senare, såååååå skönt!

Nu har vi en vecka framför oss i lyxens tecken, det ska bli såååå nice! Vår första månad här i Thailand är ju en flytta runt hotellmånad sedan när vi kommer till Rayong så hyr vi hus och får fixa och styra lite själva, det är också väldigt mysigt!

 

img_1148

Väskorna är packade och barnen leker skattjakt. Hotellets personal har en ceremoni på stranden. En ceremoni som startar igång säsongen, nu hoppas vi de får en lyckad säsong med många gäster

img_3846

Bye bye bungalowliv på stranden, det är ju så Thailand ska va 🙂

img_1154-2

Sigrid tyckte det var spännande med all mat framförallt grisen på bordet som de hade i sin ceremoni

img_1159-2

Då var vi på väg, Vilgot fick en superbra bilstol som han satt still i 10 minuter innan Saga skulle ha den. Där satt hon iallafall nästan still hela resan, tack stolen för det!!!

img_1163

Lunchstopp, footlong kycklingkorv uppskuren i bitar, alla barnen var sååå nöjda över sin lunch! 🙂

img_1268

Vilgot slog till och sov i 2 timmar, skönt. Jag vet att säkerheten är dålig, fy på oss föräldrar!!! 🙁

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.