Läkare på Sunwing Kamala

2

Ja, då var det dags att besöka läkaren för första gången på denna resa. Pappan var först på tur, han har haft ganska så ont i halsen till och från sedan vi kom hit och idag konstaterades att det var halsfluss. Om jag ska vara ärlig så är jag lite skeptisk mot läkare som har sina mottagningar på stora hotell och tjänar galet med pengar, men samtidigt så är det ju väldigt smidigt.

Läkarmottagningen på Sunwing Kamala ligger precis vid receptionen på väg in till grannhotellet Sunprime Kamala (Vings vuxenhotell) Efter att ha kontaktat dem så fick Martin tid efter en kvart. Efter 5 minuters läkarbesök och lite tabletter senare var det konstaterat att han hade halsfluss. Verkligen super smidig service, stort plus till hotellet. Sedan var det också rena rånet. 4100 bath (1000sek) kostade det, inte rimligt någonstans. Han fick även 6 tabletter, som ska tas 2 gånger dagligen i 3 dagar för att bli av med halsflussen, något starkare tabletter än hemma, hjälp. Nu hoppas vi halsontet går över för gott! 🙂

Läkarmottagningen på Sunwing Kamala har öppet måndag-lördag kl.9-17 och söndagar kl.10-14. Läkaren och sköterskan pratade bra engelska.

Mest synd idag har det nog ändå varit för Saga, hon var riktigt seg och hängig imorse. Efter att ha frusit ute i 30 graders värme så tog vi febern, hon hade 38,2, stackars liten. Blev mys i sängen hela dagen för henne. Till lunch för den sjuka familjen blev det i dag take away pizza på terassen ifrån restaurang La Tasca på hotellet, smidigt och väldigt gott!

Ikväll kändes Saga piggare, så vi gick hela familjen till restaurangen på hotellet, det fick bära eller brista. Barnen åt galet mycket alla tre och sedan spelades det spel, ritades och åts glass med kompisar så det blev en riktigt lyckad kväll.

Nu hoppas vi att alla känner sig lite piggare inför morgondagen! Hoppas ni håller er friska hemma i förkylningstider och bland alla maginfluensor!! 🙂

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.