Kuala Lumpur nästa

0

Yaeh, imorgon är det dags för långweekend till Kuala Lumpur. Det ska bli riktigt kul, familjen är taggad då det är första gången för oss alla att besöka Malaysia. Vi har haft vänner på besök här nu som verkligen tycker om Malaysia så nu är vi så nyfikna på att uppleva landet. (Iallafall det vi hinner på dessa 4 dagar vi har framför oss).

Vi har nu varit i Thailand i nästan exakt 60 dagar och då är det dags att antingen förlänga visumet med 30 nya dagar eller lämna landet och automatiskt få 30 nya dagar när man kommer in till Thailand igen. Så det är nytta med nöje om man säger så 🙂

Vi (läs jag och äldsta dottern) har spanat in vad vi ska göra och vad vi inte får missa. Det kommer att bli en upplev ”stadendag” då vi ska ta oss runt i city till bla. Petronas Tower, KLCC Park, China Town mm. En heldag har vi också planerat på Sunway Lagoon till barnens stora glädje. Något som jag aldrig skulle göra om vi inte hade haft kidsen. Men vad gör man inte för att alla ska vara nöjda och glada i familjen 🙂 Och shopping, passade på att boka på en incheckad väska så man inte behöver begränsa sig för mycket haha.

Följ oss gärna dagligen på instastories resamedfamiljen.se, så kommer uppdatering om Kuala Lumpur här på bloggen allteftersom såklart.

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.