Kos – ett riktigt trevligt familjeresmål

2

Blev så himla sugen på att tipsa om Kos som vi besökte för några år sedan. Grekiska Kos är en riktigt trevlig ö och passar perfekt som familjeresmål.

Många familjer som åker iväg en vecka på sol och bad och allinklusive vill ju mest av allt bara ha det bra, och det här var exakt en sådan resa!

Vi bodde i Kardamena på Blue Star Mikri Poli Kos, ett allinklusivehotell av bra standard. Semestern bestod av bad, bus, sol, god mat och massa tid tillsammans som familj. In till byn Kardamena var det gångavstånd, i byn fanns lite butiker att strosa i och restauranger.

Vi hyrde även bil en dag och tog oss runt på ön, besökte Kos stad och Zia, en mysig bergsby.

Som ni vet har resa alltid varit en självklarhet för vår familj och barnen har hela tiden hängt med 🙂 Det här var första resan som vi var 5 i familjen. Min man och jag, en 2-månaders, en 2,5-åring och en 4-åring. Så här i efterhand när jag tittar på bilderna så tänker jag till och med själv, hur lyckades vi? Haha!

Det roliga är att vi bokade resan ca 23 timmar före avresa och flög i från Köpenhamn som ligger 45 mil ifrån oss. Flyget gick tidigt på morgonen så vi bokade även in oss på Scandic i Malmö för några timmars sömn innan det var dags att bege sig till flyget. Ja, ibland undrar jag 🙂 Inte konstigt att jag tycker barnen börjar bli redo för en jordenrunt resa snart *asgarv* Det är ju jag och min mans stora dröm, vi får se när den går i uppfyllelse! Inga planer alls, bara drömmar…

 

Lilleman och jag i Kos stad

Äldsta tjejan 4 år, äldst 4 år, ja, det är lite galet!

Två tröttisar sista dagen, i väntan på sent kvällsflyg

 

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.