Köpa guld och diamanter i Dubai

1

Att passa på att köpa guld och diamanter i Dubai när man är där är ett superhett tips av mig. Jag vet även vissa som åker till Dubai och köper smycken för att det är så mycket bättre pris än här i Sverige. De får smycken och resa för samma pris som om de bara hade köpt smycken här hemma. Hallå, världens bästa deal! 🙂

Förra helgen la jag ut på instagram om att jag fått julkort av Cara Jewellerys i Dubai och har därefter fått en del frågor och framförallt var man kan läsa mer om detta. Nedan kan ni se mina inlägg om när jag själv var i Dubai 2014 och köpte ”ny” förlovningsring och vigselring.

Vilken affärsidé Cara Jewellers har kommit på att skicka skimrande fina julkort till sina tidigare kunder. Vem blir inte glad för ett julkort? Jag! Man får ju inte så många nu förtiden, och när man som jag firar jul utomlands ibland då blir man helt ratad från julkortlistan, helt förståeligt 🙂 Och sedan är julkorten stora, skimrande och namnet är tryckt i kortet, vem blir inte glad för det? Jag blir ju så glad så jag vill boka en resa dit direkt. Jag tycker verkligen om Dubai, jag har varit där 3 gånger de senaste 3 åren och fler lär det bli!

 

 

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.