Kaos med litet k

0

Ville bara klargöra för er att när man åker till Thailand som är paradiset för oss så försvinner även allt bråk, allt tjafs, allt tjat. all syskonkärlek, alla uppskrapade knän, all orättvisa, allt tjat om glass, godis andra söta saker 🙂 Skojar såklart!!! För att inte försköna livet på resande fot med tre små barn så tänkte jag bara berätta om kvällen ur en kaos synvinkel, jag bjussar på det!

Hela familjen någorlunda nöjda och glada på väg på middag. Sigrid hade dock inga rena trosor att sätta på sig när vi skulle åka. Hallå kalabalik, trosorna är använda i 1 timme vid frukosten och den hemska mamman har skickat de andra på tvätt 🙂 Jaja, efter mycket om och men gick det bra att ha på sig de smutsiga trosorna.

När Saga och Vilgot skrattandes springer på vägen mot tuktuken vi ska åka i in till Saladan så ramlar Saga. Stackarn, det var verkligen synd om henne, som tur var hade hon långa tights så det gick hål i tightsen som skyddade knänen, händerna klarade sig utan blod som tur var. Efter hon lugnat ner sig lite kunde vi hoppa in i tuktuken, Saga var jätteglad för att hon fick sitta på moppen bakom tjejen som körde oss, jippi skadan var som bortblåst….tills hon upptäckte blod på tån och började gallskrika, tjejen som körde tuktuken och fick skriket rätt i örat trodde Saga blivit biten av ett djur. Det enda som kunde lugna henne var plåster, att sitta på en sidovagn på en moppe och balansera och hålla koll på 3 barn och en vagn kräver lite skicklighet vill jag säga. Att även försöka får fram ett plåster mitt i kaoset för att vi inte alla skulle vara döva när vi kom fram är inte heller det enklaste. Som tur var hittade jag ett ganska så snabbt!

Sedan var det dags för middag, och då börjar ju rättvisans lag mellan tjejerna. Det är ju inte alltid så att alla får typ samma glas, lika många sugrör och sugrör i samma färg, det händer typ aldrig. Men ändå så är det någon som aldrig är nöjd, idag fick tjejerna var sitt glas med massa is och 2 sugrör, borde vart de bästa förutsättningarna. Nej, då fick Vilgot ett skitans litet plastglas som Saga skrek rätt ut och ville ha och lilleman är inte sen med att hålla hårt i det. Andas, andas!

När vi väl kom hem och tjejerna skulle få lägga sig i sängen och titta lite på sina Ipads när vi packade inför flytten imorgon då fungerar inte wifi. Wifi i Thailand är ju lite som att spela på Lotto, men för tjejerna finns ingen förklaring: Aaaah, varför funkar det inte för??????? För att vi inte är hemma och när jag var liten hade vi varken Ipads eller wifi, punkt slut! 🙂

Ja, och imorgon är det taxiresa 5 timmar, låt mig få sova gott i natt och samla lite tålamod tack 🙂 !

Det bästa med de älskade ungarna och alla händelser är att man bara kommer ihåg allt som är bra! När vi i januari  kommit hem och jag läser om vår resa så är ju denna kväll som bortblåst i minnet om jag inte hade skrivit ner vad som hänt såklart 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.