Kaos under kontroll

0

Bilden ovan på Saga ifrån Kos förra sommaren tycker jag visar bra på att allt är lite upp och ner för tillfället. Känner mig smått stressad inför fredag även att jag egentligen har full koll. På jobbet är det fullt upp, jobbar på min to do lista, samtidigt som andra rycker i en så man får ju inte gjort det man har tänkt sig. Hoppas verkligen kunna pricka av allt imorgon 🙂 Jag har även på lunchen hunnit spela volleyboll med min underbara kollegor, det blev 2-2 i set, det var lugnast för alla även att jag gärna hade vunnit 😉

Nu är jag bara hemma och vänder och sedan ska jag och hämta barnen hos mormor och Ingemar. Där blir det även middag före hemgång, perfekt. Har lagom skrapat ihop sista rätten hemma inför morgondagens sista middag hemma på länge, då blir det torsk med potatis och pepparrots smör.

Hörs mina vänner tjing tjing!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.