Jumeirah Beach

0

Jättetrevlig frukost som vi hann att äta i lite lugnare tempo idag skönt. Lugnt och lugnt, det gäller ju att få i sig så mycket gott som möjligt innan barnen tröttnar för då får ju någon börja att jaga dem. Stor frukostbuffé förlänger även deras tid vid bordet, det finns alltid något nytt och spännande att äta. Vattenmelon tycker jag är bäst för små busar, det tar ett tag att få i sig.

Sedan fick vi för oss att vi skulle gå omkring lite utanför hotellet för att få en uppfattning om hur Dubai såg ut, det var inget smart drag. Insåg att det var ca 2, 5 mil till The Walk Dubai som ligger vid Jumeirah stranden och där det även finns lite restauranger och butiker att strosa i. Vi hoppade in i en buss som var på väg åt det hållet. Smart drag eller inte, vi skulle hållt fast vid att åka taxi var billigt. Denna buss stannade på x antal stopp innan vi äntligen kom fram 1 timme senare….

Vi hittade en trevlig restaurang och åt pizzalunch innan vi gick ner på stranden och plockade lite snäckor och badade fötterna. Hade inga badkläder med oss men man kunde gärna ha badat om man hade hunnit svetta till lite i solen först 🙂

 

IMG_7672

På promenad utanför hotellet

IMG_7674

IMG_7677

Jumeirah Beach nedanför The Walk Dubai

img_7686

IMG_7690

IMG_7693

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.