Jetlaggad tisdag

0

Idag vaknade vi av min väckarklocka som ringde kl.12!! Jo, ni läste rätt. Alla var iallafall utsövda då 🙂 Åh vad skönt det är med semester. När vi fått i oss lite frukost så var det poolen som lockade. Barnen är som tokiga i att bada och vill aldrig gå upp.

Efter lunch så åkte vi storhandlade på Tesco Lotus i Ban Phe, underbart när man kommer till en mataffär och man vet var i affären de olika sakerna som man ska ha står, då känner man sig som hemma.
Sedan tog vi moppen till Wangborn för middag. Det blev ett kärt återseende och väldigt god mat. Vi passade även på att shoppa badtofflor till Saga och Vilgot och regncapar till hela familjen som vi lär behöva framöver. Det sägs att det ska bli spöregn imorgon och storm på torsdag, vi får se. Varmt och skönt det är huvudsaken.
Det blev kvällsbad och sedan somnade barnen gott. Vi sitter med varsin dator på terassen och njuter av livet bakom varsin skärm haha. Lyssnar på grodor, gräshoppor, skrikande ödlor och sorlet av skratten från restaurangen 🙂 Jag älskar verkligen de varma kvällarna som man aldrig vill ska ta slut!
Bilden ovan är vagnen man får låna på resorten när man storhandlat 🙂 + lite barn med trötta ben 🙂
(Internet är lite svajigt för vår del så vi får se när ni hör av oss igen 🙂 )

Sigrid och Vilgot lämna tillbaka vagnen, perfekt med bilfritt område med mur runt, bara poolerna som är lite läskiga för en 2-åring på vift med storasyster 🙂

Wangborn

Kyckling med vitlök och peppar

Vegetariska vårrullar

Kycklingspett med jordnötssås

Och så en liten glass på det för 60 bath (15 sek) = kostar lika mycket som kycklingspetten 🙂

Sigrid provar sin regncap

Saga vill visa sina nya skor hon valt själv 🙂

Och Vilgot vill ju såklart visa sina nya apskor som han har valt

Mysigt med kvällsbad

Badligan

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.