Inskolning och häng vid badet

0

I dag var jag ledig och hade inskolningen med Vilgot. Imorse sa jag hej då direkt vid lämning, han blev lite ledsen med det gick över när jag gick ut. Spanade in i fönstret när jag gick förbi 🙂 Min lilla goding, tänk att du ändå klarar dig där själv utan oss föräldrar. Tjejerna var så glada och tyckte det var jättekul att gå till förskolan, det värmer verkligen mitt hjärta.

För mig blev det verkligen en fixardag hemma, händer väl typ aldrig att man är hemma själv och får göra vad man vill. Fick nästan lite ångest av att bara tänka tanken, men timmarna gick fort så sedan var det dags att hämta kidsen.

Vi gick direkt ner till badet där vi bestämt playdate med min kompis Jessica och hennes killar, en till kompis och hennes barn kom också så vi blev ett litet gäng. Så mysigt att en vanlig onsdag kunna hänga vid badet med vänner, verkligen lyxigt. Framförallt när det är klarblå himmel och riktigt varmt, kändes som det var ett bra tag sen sist.

Playdaten blev ganska så rörig för min del, mina barn fick inte bada då de är lite hostiga. Så de var ganska så besvikna över det och det förstår jag verkligen. Vilgot förstod inte riktigt nej till bad och gjorde allt för att springa ner i sjön, han tar sats rakt ut. Vi hade även besök av massa slöa getingar som jagade oss och framförallt barnen. Suck, dessa äckliga små djur. Det slutade med att Sigrid blev stucken (tror bara det var en myra, gråtattacken borde varit värre om det var en geting 😉 ) Vilgot lyckades smita i vattnet och var helblöt, alla blev helt plötsligt väldigt trötta och hungriga.

Det kändes då som att min man kom som en skänk från ovan. Då han lagom kom hem ifrån jobbet, lastade in alla barnen i bilen och åkte hem. Själv fick jag dra vagn med cykel på, en enkel match i jämförelse med om jag haft 3 barn med mig uppför backarna hem 🙂 Puh….

 

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.