Sjuk lördag

0

Varför vara ute och njuta av det underbara vädret när man kan vara inne i svalt ac-rum? Skämt åsido 🙂

I går när jag lagom somnat runt kl.24 så väcks jag av att Sigrid kräks som en galning. Stackarn! Efter dusch och sanering somnade hon gott, själv har jag haft svårt att sova då det känns som man ligger på vakt och väntar på nästa anfall. Hon sov gott tills det blev morgon men har väldigt ont i magen idag. Vi lyckades få med henne till frukosten så de kunde städa vårt rum. Ipad fick bli mutan och hon låg bredvid oss i en soffa i restaurangen La Tasca när vi andra åt frukost. Hon blev med lite sugen och åt upp en tallrik med mjölk och chokladflingor 🙂

När vi kom tillbaka så var rummet fortfarande inte städat, lyxproblem jag vet. Men att vistas bland nerspydda lakan och handdukar en hel familj på 35 kvm det är inte roligt. Nytt försök, fick säga till i receptionen igen om städning och gå till Minimarten på hotellet och köpa glass. Sigrid åt en Magnum mandel, perfekt. När vi sedan kom hem så var det äntligen städat 🙂 Inte så bra som min man blev nöjd men tillräckligt iallafall!

Känns som om Sigrid fått i sig något dåligt igår och kanske lite lite med vatten, vi får hoppas hon får behålla det hon äter i dag. Blir ju inget poolbad för henne idag så hon är lite avundsjuk på syrran.

Take away pizza lunch på terassen. Insåg när jag ringde och beställde pizzan och hämtade den 10 minuter senare, att vad lyxigt vi har det. Kan inte någon komma till oss och laga mat och sanera när vi har maginfluensa hemma(?) 🙂

Inte kul när inte alla är pigga och friska, men det brukar ju som tur vara gå över fort. Nu sover lilleman, Martin och Saga badar och Sigrid och jag chillar på rummet.

På tal om sjukdomar så har Saga klarat sig från febern, den kom inte ens tillbaka peppar peppar. Och Martins hals är nästan helt bra, hurra för det!!!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.