Imerovigli – lyxiga Santorini

0

De vita hotellen med grå dörrar ligger som ett pärlband efter varandra med strålande utsikt mot calderan. Här i Imerovigli andas det lyx, här är inte dörrarna blåa här är de gråa. Imerovigli är en av orterna som ligger högt belägen med en fantastisk utsikt, orterna binds nästan samman Fira, Imerovigli och sedan Oia.

Imerovigli tycker jag upplevs lite mer nybyggd och med mindre turister i jämförelse med Fira och Oia. Det kan också ha att göra med att utbudet av hotell och restauranger inte alls är lika stort som på de andra orterna.

Det finns restauranger med utsikt och på torget finns även restauranger som håller en något lägre prisklass om man jämför med de restauranger med utsikt.

Utsikt åt Fira

Privata pooler finns det gott om, men det där med insyn.. Hm, om jag skulle bo med privat pool med utsikt och betala en bra slant för det skulle jag inte vilja att alla turister kunde gå förbi och se mig 😉

För oss blev det middag på ett gyroshak som heter Let’s Eat, det var en sådan där kväll då middagstiden nästan passerat och tanken av att sätta sig på en restaurang och vänta på maten med tre hungriga barn kändes sådär.

Populärast hos barnen: Stick Frankfurt Sausage, en tjock korv på pinne helt enkelt 🙂

Chicken Gyros – I love!

De två minsta spanade på fartygen nedanför

Ja, vad säger man. Magiskt fint!

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.