Hyrt bil i dag

2

Idag har vi hyrt bil och varit sjukt effektiva 🙂 SĂ„ effektiva att jag bestĂ€ller lunch tillsammans med mannen pĂ„ köpcentret och sedan Ă€gnar 15 minuter Ă„t leta efter roliga saker/shopping för att lagom sĂ€tta mig vid bordet nĂ€r maten serveras 🙂 Haha! Barnen lĂ€mnade vi vid skolbussen och satte oss direkt i bilen och drog mot Rayong. Kom hem 20 minuter innan barnen kom hem med skolbussen.

Första stopp Home Pro som Ă€r ungefĂ€r som Bauhaus hemma, hĂ€r var det fokus pĂ„ ny kaffebryggare och kaffebönorkvarn. Lycklig man nĂ€r vi gick dĂ€rifrĂ„n 🙂 Jag dricker ju inte kaffe sĂ„ inte sĂ„ jĂ€tteintresserad.. Men Ă€r han glad sĂ„ Ă€r jag glad!

PÄ parkeringen utanför sÀljs det vÀxter, krukor mm. Jag Àr ju sÄ svag för dessa sötisar men de fick fint hÀnga kvar i butiken

Lunch pÄ Central Plaza pÄ The Pizza Company

PÄ eftermiddagen Äkte vi till Mae Phim. DÀr kikade vi pÄ ny sÀngstomme och ny madrass till vÄrt sovrum. VÄr sÀng i dag Àr varken snygg eller vidare skön, ganska sÄ hÄrd. Men jag sover sÄ galet gott hÀr sÄ egentligen bryr jag mig inte sÄ jÀttemycket. Men om det ska inhandlas sÄ slÀpper jag inte mannen fri och idag fick jag bekrÀftelse pÄ det. Ni hade inte velat se hur vÄr blivande sÀngstomme kunde sett ut hahaha. Vi fÄr se vad som hÀnder i sÀngfrÄgan framöver.

Vi hittade 2 nya moppehjÀlmar till kidsen. Man fÄr alltid lÄna hjÀlmar nÀr man hyr vespa/sareng men de sitter sÀllan bra pÄ barnen sÄ vi köpte egna för tvÄ Är sedan och de hade gjort sitt nu kan man sÀga. I butiken Pattana i Mae Phim kan man hitta det mesta, ett hett tips.

Bild ovan pÄ pad thaien som var min middag ikvÀll pÄ Tequila Sunrise i Mae Phim.

Chill pĂ„ stranden i vĂ€ntan pĂ„ middagen, vardagslyx deluxe deluxe 🙂 Saga tittade pĂ„ hundarna som busade i vattenbrynet och jag tittade pĂ„ Saga. Helt ok tillvaro!

Mer info nedan om Central Plaza Shopping Mall i Rayong och restaurang Tequila Sunrise i Mae Phim.

Shoppa i Rayong – Central Plaza Rayong

Tequila Sunrise

2 KOMMENTARER

  1. Hejsan, fina familjen! Det Ă€r sĂ„ kul att lĂ€sa dina inlĂ€gg och fina bilder. HĂ€lsa familjen mĂ„nga kramar frĂ„n vintriga Östersund (Kicki)

LÀmna gÀrna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.