Hyrbil Rhodos

1

I dag var det dags för att hyra bil och se oss runt lite mer på ön. Jag hade nog inte tänkt att vi skulle våga oss på det men igår kom rastlösheten över att mest slappa, och att kajka buss som vi gjorde häromdagen har vi gjort så det räcker. Så vi slog till igår kväll och hyrde en bil för dagen. Biluthyrningen på hotellet var verkligen hur smidig som helst.

Vår lilla Micra (tror jag bilmärket är) som vi hyrt för dagen. Bilar är ju inte mitt största intresse som ni kanske vet, så jag och Sigrid var nöjda över valet. Jag  betalade 5 euro extra för att få med automat och det var väl investerade pengar. När jag fick bilnyckeln i min hand imorse så sa tjejen på hyrbilsfirman att bilen står utanför hotellet, haha, jag frågade om färgen på bilen hade ju ingen aning om vad jag hyrt för bilmodell. Bara att den var med automat, ac , bilkudde och helförsäkrad 🙂 Det gäller att ha koll på de viktiga grejorna.

Fantastiska utsiktsplatser spontan stannade vi vid

Grekland när det är som vackrast

Små mysiga butiker längs gränderna i Lindos

Om fröken fått bestämma hade vi kommit hem med väldigt mycket krims krams

De här små sötisarna arbetade hårt uppför backarna mot akropolis på toppen av Lindos. Vi använde våra egna starka benmuskler!

Uppe! X antal trappsteg senare..

You and me my love!

Framåt kvällen tog vi bilen in till Rhodos stad för att åka en kvällstur med en glasbottenbåt i hamnen. Det var en riktigt trevlig liten tur och den avslutades väldigt blött med massa skratt!

Botten i båten så man kunde se upp till 9-meters djup

Rhodos stad

Godnatt! Trötta kryper vi ner för vår sista natt här på Rhodos. Vi har verkligen haft det hur bra som helst. Men det var länge sedan, tror faktiskt aldrig jag längtar så mycket efter att komma hem. Att vara utan mina yngsta två barn så länge som en vecka har jag aldrig varit tidigare. Jag längtar så efter att få träffa dem snart!

1 KOMMENTAR

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.