Hotellhelg framför mig – vilken lyx!

0

Helgen som kommer ska jag spendera med trevligt sällskap, god mat, spa och två hotellnätter på två olika hotell. Hallå underbart eller underbart?!

Först ut The Box Hotel i Linköping som öppnade förra veckan. Ett nybyggt Quality hotell som ligger i närheten av mitt jobb så jag har haft span på det under hela byggandet och  nu har det äntligen öppnat och jag ska få checka in där på fredag – lucky me! (Det byggs inte så mycket nya hotell i Linköping och hotellnördig som jag är så är det lite lycka i hjärtat). Det blir kombo jobb och nöje med medlemsträff med Influencers of Sweden. Workshops, god mat, spa och massa nya bekantskaper, det kommer att bli helnice.

Sedan forsätter helgen på Villa Fridhem för firande i familjen, med ännu mer god mat, trevligt sällskap och lite spaande. Jag har varit där tidigare men det var länge sedan så det ska bli kul att åka dit igen.

Alltså 2 hotellnätter by my self, inte riktigt men en natt själv och en natt med min man. Kidsen får hänga hos barnvakt. Det är så lyxigt att bo på hotell själv. Framförallt vid frukosten, när man är van att hämta frukost till tre barn i vanliga fall och nu bara kan tänka på vad man själv ska äta, lyx.

Hoppas ni har en skön helg framför er! Snart är det ju Valborg med, härligt. Då är det ju vår på riktigt!

Bild ovan, senaste hotellnätterna för mig spenderades på Mercure Bangkok Sukhumvit 11, inte fel det heller 😉

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.