Home sweet home

2

Äntligen hemma, att komma till huset var en lycka för hela familjen 🙂 Space, mer luft, fler sängar och egna garderober, lyx! Sista dagarna i Hoi An hade vi det riktigt bra med matlagningskurs och trevliga restauranger. Vi lyckades även köpa alla lampor som vi hade tänkt oss. Det kommer mer om Vietnam här på bloggen framöver.

Vi kom fram till Ban Phe och huset i Thailand i fredagskväll kl.18.45. Vi hade en drömtid på kl.19 om allt gick som det skulle och det gjorde det verkligen. Stormen i södra Thailand påverkade oss inte heller som vi var lite rädda för ett tag.

I går morse hann vi knappt dra bort gardinerna förrän Sigrid hade en kompis här. Jättekul! En familj som bodde här samtidigt som oss förra året 🙂 Så de var i poolen innan vi hade fixat frukost, underbara ungar!

Mycket fix hemma igår med att packa upp, tvätta, få upp lampor, handla mat och allmänt komma i ordning. Att alla saker i huset hamnar på rätt plats där man själv vill ha dem. Jag har åkt på värsta förkylningen i några dagar med men känns som det är lite bättre idag..

I eftermiddag ska vi på startupp möte på skolan, många nya barn nu när terminen drar i gång i morgon. Barnen är lite pirriga över vilka kompisar de kommer att känna igen från förra året 🙂

Tjing tjing!

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.