Hipp hipp hurra för mig idag!

2

Tänk att det redan har blivit den 30 september och min födelsedag! Just denna födelsedag, min 33:e så betyder det 1 vecka kvar till avresa 🙂

Imorse blev jag riktigt uppvaktad av min familj. Efter att jag duschat och gjort i ordning mig så var det bara att krypa ner i sängen igen, Martin hade väckt barnen som var förväntansfulla inför firandet. De sjöng så himla fint och så fick jag presenter som jag blev så tacksam för, en pulsklocka, trådlösa hörlurar och ett hoppband. Helt perfekt inför resan!

Sedan var det dags för jobb och förskola innan det blev fredagskväll. Saga är med mormor på jobbet (Gullringens Simhall) idag och ska sova där själv i natt, Sigrid gjorde det tidigare i höst och nu var det lillfias tur. Så ikväll har det varit riktigt lugnt hemma, inte just för att Saga inte har varit hemma. Martin och jag har tidigare konstaterat att det är sådan galen skillnad när ett barn är på vift 🙂 Händer inte så ofta men det blir såååå lugnt hemma.

Nu lite Skavlan innan det är sovdags 🙂

 

img_0768-2

Sigrid och jag hann med en cykel/löptur före middagen. En av de finaste platserna i Världen enligt mig, gården i bakgrunden som jag växte upp på när jag var liten 🙂

Det blåste ganska så bra

Tjejerna älskar att leka restaurang hemma, hjälpa till med maten, att duka och skriva menyer. Idag fick jag en dryckesmeny: Mjölk, Cola, Vin eller Cava. Servitrisen visste dock inte vad Cava var hahaha. Tjejerna sätter alltid på sig sina julförkläden också, känns som vid borde köpa nya utan julmotiv 😉

img_0779-2

Blev en taccofredag

img_0788-2

Då våra vänner som skulle kommit på fredagsmys blev sjuka så kunde jag inte låta bli, resväskorna kom ner från vinden efter middagen

Idag hade jag en kund på besök, Andreas Odhage som visste att jag fyllde år. Så jag fick hans bok signerad i födelsedagspresent, tackar och bugar. Riktigt bra läsning!

img_0742

Föreläsning med Paolo Roberto i samarbete med Nulink på Östgöta Forum

img_0726

Onsdag och torsdag har jag hängt med jobbet på en stor företagsmässa Östgöta Forum, riktigt roligt och givande!

2 KOMMENTARER

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.