Herr & fru Tiger

0

Åh vad underbart, i solnedgången ikväll på Nai Harn beach så vigdes Rickard och Stina och blev herr och fru Tiger!

Vilken drömdag och vad roligt att vi fick vara med att dela dagen tillsammans med dem. Vi som är här nere i Thailand och Rickards mamma var de enda som visste att det skulle bli bröllop idag. Veronica har varit bröllopskordinator deluxe, vilket jobb hon har lagt ner för att Rickard och Stina skulle få en sådan fantastisk dag.

Efter en riktig heldag vid poolen för mig, papporna och alla barn var det dags att åka till Nai Harn Beach där vigseln skulle äga rum. Stina och Veronica har varit iväg och blivit stajlade inför dagen med smink och håruppsättningar och nu var vi alla samlade i denna minibuss igen 🙂

På stranden i Nai Harn mötte vi upp med prästen, diakonen och assistenten ifrån Svenska Kyrkan i Phuket. Paret valde ut en fin plats på stranden där barnen hjälpte till att lägga orkideer i ett stort hjärta. Det var väldigt mycket folk på stranden idag då det var helgdag i Thailand så det blev en stor nyfiken publik.
Martin spelade och sjöng, paret svarade ja och solen gick ner i havet. Bröllopsmiddagen hölls sedan på restaurangen på hotellet.

Tack för en jättemysig och kärleksfull dag herr och fru Tiger!

 

IMG_3548

IMG_1017

IMG_1028

IMG_1053

IMG_3511

IMG_1054

IMG_1055

IMG_1121

IMG_1106

IMG_1131

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.