Hemmalivet

0

Ja, livet hemma är nu i fas kan jag känna. I dag är det en vecka sedan vi kom hem. I lördags kändes det som att hela familjen tacklat klart tidsomställningen, hela tvättberget var borta, huset var städat och ingen vaknade före kl.6. Tjohoo!

Barn är ju så häftiga. Snacka om att vara anpassningsbara och leva i nuet.

Sexåringen sa på flyget hem. Mamma när vi är i Thailand så tänker man inte på att Sverige finns och nu när vi är på väg till Sverige så tänker man på allt som finns där. Så sant, snacka om att leva i nuet.

Lillebror som snart är 4 år och jag hängde på förskolan lite dagen innan han skulle börja. Första timmen var han lite avvaktande, sedan lektes det och lektes så jag knappt fick hem honom. När jag hämtat på förskolan denna veckan så har han sagt så fort han ser mig. – Nej mamma jag vill inte gå hem nu! Det är bara så skönt för mammahjärtat!

Åttaåringen är den som tyckt det varit mest jobbigt att åka ifrån Thailand. Hon har verkligen tyckt det har varit toppen i skolan och med alla kompisar. Jobbigt och ledsamt att säga hej då! Som jag verkligen förstår, hängt tillsammans varje dag i 2 månader och sedan bye bye vi kanske aldrig mer ses! (eller jo, det gör vi såklart för att det är många familjer som kommer tillbaka år efter år) men ändå känslan. Hennes lärare och klasskompisar här i Sverige har verkligen välkomnat henne tillbaka på bästa sätt. Så även att första skoldagen var väldigt pirrig så kom hon hem och tyckte att det hade varit så roligt.

Hoppas ni har en bra vecka framför er! Jag har 3 spännande jobbmöten denna vecka, så kul. Heja mig känner jag! Har även förnyat mitt kort på gymmet, som jag verkligen saknat. X-Force i Linköping ett riktigt bra ställe för er som bor i närheten och aldrig provat. Så fokus denna vecka är att komma igång med träningen också. Ser fram emot yoga och hit supervised och om jag har tur får jag till ett tabatapass också 🙂

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.