Hemma på svensk mark igen

0

Hemma igen! Resan hem flöt på riktigt bra, känns dock både i kropp och knopp att det blivit en del långresor sista tiden. Känns skönt att vara på svensk mark ett tag framöver nu. Måste även fundera ut och skaffa mig mer fakta om hur jag ska ställa mig till att flyga.

Resor och upplevelser har alltid varit min stora passion i livet och nu ligger de lite som en blöt filt över mig att jag inte helt har grepp om flygets påverkan på miljön. Jag försöker göra miljövänliga val i vardagen hela tiden men känner någonstans att jag kan göra mer.

Jetlagen sitter fortfarande kvar i kroppen efter två intensiva och roliga dagar här hemma. Det har hunnits med kontrakts skrivning och vi har fått nyckeln till vår nya sommarpärla. En liten sommarstuga i all sin enkelhet med ett läge som är oslagbart.

Vi har även hunnit med en natt i sommarstugan med korv och bröd till middag i snålblåst och spöregn. Träffat kompisar som samma dag bokat flygbiljetter för besök hos oss i Thailand i vinter, tjooohoooo. Tvättat x antal tvättmaskiner och försökt få alla saker från resan på sin rätta plats hemma igen. Kusinens 7-årskalas med bad och tårta. Och igår en underbar eftermiddag och kväll hemma hos kompisar med tolv härliga ungar. Så nu vill barnen ha kaniner, pool och en lillebror haha. Det blev många Nej i bilen hem igår haha.

Hoppas ni njuter av sommaren vare sig det är semester eller jobb. Närmsta veckan för mig väntar lite jobb, sommartugerenovering och med förhoppning om massa bad, båt och bus.

Fördrink hos kompisar, milda makter vad gott!

Här är den bruna lilla skönheten haha 🙂

Hela sommarstugan går i dessa färger och mönster. Det är ju coolt men lite to much..

Lämna gärna en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.